Recente nieuwsbrief

Januari 2019

Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar. Sati kijkt terug op een rijk gevuld najaar, met de wekelijkse meditatieavonden, de introductiecursus, de stiltewandeling en het bezoek aan de Dalai Lama in Rotterdam. Ook voor het komende kalenderjaar zijn er weer een aantal activiteiten gepland.

Wekelijkse meditatieavonden

Op donderdagavond is iedereen van harte welkom bij de wekelijkse meditatieavonden. De deur gaat open om 19.30 en vanaf 20.00 uur starten we. Om 21.30 is er tijd voor een kopje thee en uitwisseling van de ervaringen. Karin Doms houdt iedere eerste donderdag van de maand een dhammatalk.

Voor in de agenda:

Meditatieweekend 12 t/m 14 april 2019
Vanwege de positieve ervaringen in de afgelopen jaren organiseert Sati dit voorjaar opnieuw een meditatieweekend in Tilburg. Deze korte retraite vindt plaats van vrijdagavond 12 tot zondagmiddag 14 april en zal worden begeleid door Karin Doms samen met Hans Gijsen. Sati biedt de mogelijkheid om tijdens dit weekend te overnachten op de bovenste etage van onze locatie in de Poststraat. Wil je liever je eigen logeerplek regelen? Tilburg biedt diverse overnachtingsmogelijkheden aan, vraag gerust om tips! Mocht je geïnteresseerd zijn in deelname, geef je alvast op via het aanmeldingsformulier op de site.

Stiltewandeling 12 mei 2019
De stiltewandeling wordt door de deelnemers telkens weer als heel bijzonder ervaren. De wereldzien ontwaken en de zon zien opkomen, in stilte en in goed gezelschap… Dit jaar wordt er gewandeldop zondag 12 mei, vanaf 5.30 uur.

Insight Dialogue 6 oktober 2019
Sati organiseert komend najaar weer een dag rondom Insight Dialogue. Deze themadag, die zal worden begeleid door Inez Roelofs samen met Karin Doms, vindt plaats op zondag 6 oktober 2019, van 9.30 tot 16.30 uur. Insight Dialogue is een oefening voor de ontwikkeling van wijsheid en mededogen door meditatie in dialoog. Een bijzondere manier van meditatie. Lees er meer over op de website van Sati, daar kun je je ook opgeven voor deze dag.

Introductiecursus Vipassana meditatie vanaf 31 oktober 2019
Eenmaal per jaar verzorgt Sati een introductiecursus Vipassana meditatie. Ook in het najaar van 2019 organiseren wij weer een nieuwe introductiecursus. Deze zal plaatsvinden op 5 opeenvolgende donderdagavonden (van 20.00 uur tot 21.30 uur) en een zondagochtend (van 9.30 uur tot 12.30 uur). Startdatum is 31 oktober 2019, daarna nog vier donderdagavonden, te weten op 7, 14, 21 en 28 november. We sluiten de cursus af met een zondagochtend op 8 december. Mediteer je zelf al wat langer, tip dan een ander!

We houden je graag op de hoogte van de activiteiten van Sati. Als je geen prijs meer stelt op het ontvangen van de nieuwsbrieven, stuur dan even een mailtje, dan halen we je van de lijst af.

Graag tot ziens op donderdagavond, en/of bij een van de activiteiten!