Wekelijkse meditatieavonden

Degenen die het prettig vinden om regelmatig in groepsverband te mediteren zijn van harte welkom op de wekelijkse vrije meditatieavonden op donderdag. We mediteren vanaf 20.00 uur tot 21.30 uur. Van 21.30 tot 22.00 is er thee en de gelegenheid tot nabespreking. Aanmelding is niet nodig. Je kunt ook incidenteel komen. De avonden staan open voor iedereen die een cursus gevolgd heeft bij Sati of elders meditatie-ervaring heeft opgedaan in vipassana.

img_0614

De meditatieavonden vinden vanaf september tot en met juni iedere donderdag plaats, dus ook op alle feestdagen die op een donderdag vallen. In de maanden juli en augustus zijn wij gesloten.

Groepsmeditatie in 2020 zowel fysiek als online
Vanaf donderdag 3 september 2020 ben je weer van harte welkom op ons vaste adres in de Poststraat 7a, de poort naar de zaal is vanaf 19.30u open.
Aangezien het coronavirus nog steeds onder ons is zullen we naast de fysieke ontmoeting in de zaal (op 1,5 meter afstand) ook in het nieuwe seizoen de mogelijkheid bieden om via Zoom mee te mediteren. Als je graag een uitnodiging wilt ontvangen voor de Zoom-sessies, stuur dan even een mailtje naar sati-tilburg@live.nl.

De avonden worden begeleid door Karin Doms. Karin is al enige tijd actief als meditatiebegeleider bij Sati en sinds enkele jaren ook als assistent-leraar in de Vipassana meditatie (onder begeleiding van o.a. Jotika Hermsen en Ank Schravendeel). Iedere eerste donderdag van de maand zal Karin de avond starten met een korte dhammatalk of inleiding gevolgd door loop- en zitmeditatie.

Kosten voor de wekelijkse meditatieavonden zijn geheel op dana-basis.

Graag tot ziens/Zooms op (en van) onze donderdagavonden!